Vent i percussió clàssics
Laura Guasteví
Nascuda a Maó (Menorca), obté el títol superior de fagot a l'ESMUC l'any 2008. Ha rebut classes d'Eduard Bazaco, Josep Borràs, Maria Crisol, Giorgio Mandolesi, David Tomàs i Salvador Sanchís. Col·labora molt activament en formacions catalanes com la Banda Municipal de Barcelona, OCIM de Menorca, OSV, OJCTLL, Novaria, Orquestra Simfònica de Sant Cugat, entre d'altres.
També és professora de fagot a l'Escola i Conservatori de Música de Vila-seca des del 2008. És llicenciada en Història de l'Art per la UB (2001) i té el 6è de GP de flauta de pla 66.
A l'EMMCA actualment és professora de fagot i coordinadora de l'àmbit de vent i percussió clàssica.
Víctor Bausà
Saxofonista, flautista, clarinetista, arranjador i productor habitual de l'escena barcelonina. Llicenciat en Musicologia per la UAB i titulat com a professor de Saxòfon pel Conservatori de Badalona. Actualment, és el coordinador de l'àmbit De Big Band a l'EMMCA.
Com a arranjador, intèrpret o productor ha tingut l'oportunitat de girar i gravar amb artistes com Eddie Floyd, Donovan Leitch, Rapsusklei, Neville Staples o Maria Joâo entre altres. Ha participat en diversos formats televisius, on ha produït i ha compost diverses sintonies, destacant la seva direcció de la Banda de la Marató de TV3 el 2011 i 2012. Des de 2017 organitza i dirigeix el Festival Meeec, dedicat a les arts urbanes i de carrer.
David Folch
Professor de trompa i conjunt vocal.
Membre de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, l’Orquestra Filharmònica de Catalunya i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà entre d’altres.
Director del Cor Aulos.
Carme Garrigó
Va estudiar a l'EsMuC amb Miquel Bernat i Georges-Ellie Octors. Va perfeccionar la seva formació instrumental amb Jean Geoffroy i Philippe Spiesser a França i posteriorment va cursar un màster a la UB. Va guanyar la medalla de bronze i el Premi especial de la crítica del cicle 'El primer Palau' l'any 2007, i el primer premi del V Concurs internacional de música de Les Corts l'any 2009.
En la seva vida artística ha tingut l'oportunitat d'investigar, de crear nou repertori, de participar en diversos festivals de música i dansa, de col·laborar amb altres àmbits artístics, d'estrenar repertoris de compositors actuals, i d'exportar música més enllà del nostre territori. Hi ha col·laborat com a freelance en la majoria d'orquestres i catalanes, i ha estat la primera dona música a la secció de percussió de la Banda Municipal de Barcelona, on hi ha treballat durant 18 anys.
Es dedica a la docència en diverses escoles de música des de l'any 2003, però és a l'Emmca on desenvolupa principalment la seva tasca docent des de la seva fundació l'any 2005 on és professora de percussió, steel drum, i de dos projectes de músiques urbanes.
Agustí Martínez
Profesor de saxofón, clarinete, conjunto instrumental y formación complementaría.
Titulado superior en jazz miedo el EsMUC. Soundpainter.
Especialista en músicas improvisadas e improvisación dirigida. Ha sido profesor en el ESEM-Taller de Músicos y profesor invitado en el posgrado de Improvisación en el EsMUC.
Ha creado un buen manojo de proyectos de creación comunitaria cono alumnado de primaria y secundaría.
Coordina el espacio de música experimental Tepekalesound.
Francina Mercadal
Professora de Trombó, Bombardí i Big Band.
Graduada en Ensenyaments Superiors de Música (EAS) en l'especialitat d'Interpretació (Trombó) pel Conservatori Superior de Música del Liceu.
Compagina la seva tasca com a docent col·laborant activament en diverses orquestres del territori com OCIM (Orquestra de Cambra Illa de Menorca), OJC (Orquestra Julià Carbonell), FSF (Franz Schubert Filharmonia) entre d'altres. Així com en grups de música moderna i d'arrel com són l'OMAC (Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya), OJO (Original Jazz Orchestra).
Joan Pons
Començà els seus estudis musicals a l'escolania de la Catedral de Barcelona, més tard s'inicià a la flauta sota el mestratge de D. Albet i M.Martinez obtenint els graus professional i superior i els premis d'honor als Conservatoris de Badalona i Barcelona. Beques del govern francès i la Generalitat el porten a estudiar París obtenint diplomes de flauta amb V. Prats, R.Guiot, Pierre Yves Artaud i música de cambra amb mestres com M. Bourgue i Christophe Coin. Més tard s'especialitza amb el legendari Aurèle Nicolet. Ha estat membre de la JONC, de la JONDE i la Pacific music festival, de l'orquestra Ciudad de Granada i SBS (Seoul). Col·laborant també amb BCN 216 l'Orquestra del Liceu, Orquestres de Barcelona Navarra i Malmö. Actualment, és membre Barcelona Modern Orquestra Barroca Barcelona i en el camp de la docència ha estat professor de flauta i Cambra a escoles Municipals de St.feliu de guixols, Sta Perpètua i escola Cantorum de París i EMMCA l'Hospitalet.
Dan Posen
Professor de trompeta.
Bachelor of Music de la Universitat de McGill, Montreal Canadà.
Col·labora amb diferents agrupacions musicals: Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Big Band Jazz Terrassa i el Dan Posen Trio.
Corda clàssica
Marta Casajuana
Cap de l'equip docent de l'àmbit de corda.
Professora de violoncel, Conjunt vocal, Formació Musical Complementaria i Conjunt Instrumental a l'EMMCA i als Tàndems Ausiàs March, Pau Vila i Lola Anglada.
Titulada Superior de Pedagogía Musical pel Conservatori Superior de Música de Barcelona.
Postgrau en Gestió Cultural per la Pompeu Fabra. Col.labora regularment com a membre del Cor Femeni Voxalba. Membre de l. Orquestra Diletant de Catatunya ,ODCAT. Ha pasat temporadas a Cuba i Venezuela col.laborant amb Fesnojiv i l 'Schola Cantorum.
Queralt Camps
Llicenciada en contrabaix clàssic al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, amb el contrabaix jazz com a segon instrument.
Porta vint anys d'experiència en la docència de la música, formant part de diverses escoles i projectes. Ha estat al capdavant de l'Escola municipal de Música de Llinars del Vallès, responsable de l'àrea de música moderna de l'Escola Municipal de Música de Sant Pere de Vilamajor, Microsons i actualment és la coordinadora del projecte de Jazz Manouche Fem Tàndem de l'EMMCA a l'escola Josep Janés de l'Hospitalet de Llobregat.
Com a intèrpret ha tingut ocasió de tocar amb els grans artistes de l'estil juntament amb l'Albert Bello trio. És una contrabaixista solvent en el camp del swing i el jazz tradicional, on ha tingut l'ocasió d'acompanyar artistes internacionals com Gene Connors, Carry Smith,Gunhild Carling, Charmin Michell, Adrian Cunningham, Dave Mitchell, i del territori comIgnasi Terrassa, Josep Maria Farràs, Ricard Gili, Dani Alonso, Juli Aymí... entre altres.
Diana Franov
Cursa els seus estudis al Conservatori de Badalona, l'ESMUC i la Musik Hochschule Karlsruhe (Alemanya). Ha format part de l'Acadèmia del Gran Teatre del Liceu, la Joven Orquesta Nacional de España, la JONC, la Junge Deutsche Philarmonie i l'Ensembla Barcelona 216, entre d'altres. Ha tocat a escenaris d'arreu, compaginant la seva carrera interpretativa amb la pedagògica. Des del 2013 és docent a l'EMMCA. Condueix el podcast TACET, coproduït per El Culturista i Betevé, dedicat a la visita d'equipaments culturals en família.
Francisco Hernández
Professor superior de violí pel Conservatori Superior del Liceu de Barcelona i màster en Musicologia i Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Cursos d’especialització en pedagogia de corda. Ha estat violinista de les orquestres Filharmònica de Bogotá (Colombia), Simfònica del Vallès i de Cambra del Palau de la Música Catalana entre d’altres.
Laura Marin
Titulada en l'especialitat de violí a l'Esmuc amb el professor Yuri Volguin i postgraduada en pedagogia del violí a la Royal Irish Academy of Music, Dublin.
Actualment col·labora amb orquestres com la Orquestra de Terrassa 48, Orquestra de cambra de Vic o RTE Concert Orchestra de Dublin.
També ha format part d'espectacles musicals com Flor de Nit, A la burgesa i El Curro el palmo. Va formar part de la banda de El Molino i actualment és membre de la banda d'en Joan Dausà.
Borja Mascaró
Llicenciat en l'especialitat de violí per l'ESMuC, és becat per la Fundació Güell per realitzar el màster en Interpretació Orquestral de la Fundació Barenboim-Said. Posteriorment, continua formant-se en el camp de la interpretació històrica. En l'àmbit de la direcció d'orquestra, estudia amb els professors Miguel Romea i Andrés Salado. Actualment, estudia el Grau en Musicologia a la Universidad Alfonso X.
Compagina la seva tasca docent amb la direcció i la interpretació, col·laborant com a violinista amb l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu, la Giorquestra o l'Orquestra de Cambra Illa de Menorca. És el director titular de la Jove Orquestra de Cerdanyola des de la temporada 2016-17, de l'Orquestra del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) i de l'Orquestra Municipal de Caldes.
A l'EMMCA, és professor de violí al projecte tàndem, director de conjunts i orquestres de corda així com coordinador de l'Escola Charlie Rivel.
Eduard Raventós
Estudia música en l'especialitat de violoncel al Conservatori Superior de Música de Salamanca, formant-se més tard a Aachen (Alemanya) i al Conservatori Superior de Música d'Aragó. Ha col·laborat amb orquestres simfòniques com l'OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya), l'OST (Orquestra Simfònica de Tenerife), l'Orquestra de Cadaqués i l'Orquestra Simfònica del Vallès. El seu interès en la música de cambra el porta a formar part del quartet de corda Leos Quartet. Ha estudiat un màster oficial en Composició amb noves tecnologies i actualment continua formant-se estudiant el Grau en Musicologia.
Laura Guasteví
Nascuda a Maó (Menorca), obté el títol superior de fagot a l'ESMUC l'any 2008. Ha rebut classes d'Eduard Bazaco, Josep Borràs, Maria Crisol, Giorgio Mandolesi, David Tomàs i Salvador Sanchís. Col·labora molt activament en formacions catalanes com la Banda Municipal de Barcelona, OCIM de Menorca, OSV, OJCTLL, Novaria, Orquestra Simfònica de Sant Cugat, entre d'altres.
També és professora de fagot a l'Escola i Conservatori de Música de Vila-seca des del 2008. És llicenciada en Història de l'Art per la UB (2001) i té el 6è de GP de flauta de pla 66.
A l'EMMCA actualment és professora de fagot i coordinadora de l'àmbit de vent i percussió clàssica.
Música tradicional
Eduard Casals
Cap de l’equip docent de música tradicional. Professor de gralla, viola de roda i clarinet.
Titulat superior de Música per l’Escola Superior de Música de Catalunya en l’especialitat d’instruments de la música tradicional.
Destacat intèrpret, ha participat en la fundació dels grups: Pam i Pipa, Primera Nota, El Pont d’Arcalís, Els Grallers de l’Alcalde i La Banda del CAT.
Actualment forma part dels grups: Marsupialis, La Viu-viu i Ministrers de Sant Pere de Riiudebitlles.
Co-Fundador del Festival Tradicionàrius i del Centre Artesà Tradicionàrius.
Director dels Ministrils del Camí Ral de Barcelona, La Banda Provençana de l’Hospitalet i de l’Orquestra de les Colònies per a Joves Intèrprets Folk de l’Escola Folk del Pirineu.
Jordi Barbet
Professor de percussió tradicional.
Va començar a tocar la percussió en colles de cultura popular, va estudiar percussió tradicional al Centre Artesà Tradicionàrius (CAT).
Actualment toca a Sol i Serena, a Kabum i als Ministrils del Camí Ral.
Queralt Camps
Llicenciada en contrabaix clàssic al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, amb el contrabaix jazz com a segon instrument.
Porta vint anys d'experiència en la docència de la música, formant part de diverses escoles i projectes. Ha estat al capdavant de l'Escola municipal de Música de Llinars del Vallès, responsable de l'àrea de música moderna de l'Escola Municipal de Música de Sant Pere de Vilamajor, Microsons i actualment és la coordinadora del projecte de Jazz Manouche Fem Tàndem de l'EMMCA a l'escola Josep Janés de l'Hospitalet de Llobregat.
Com a intèrpret ha tingut ocasió de tocar amb els grans artistes de l'estil juntament amb l'Albert Bello trio. És una contrabaixista solvent en el camp del swing i el jazz tradicional, on ha tingut l'ocasió d'acompanyar artistes internacionals com Gene Connors, Carry Smith,Gunhild Carling, Charmin Michell, Adrian Cunningham, Dave Mitchell, i del territori comIgnasi Terrassa, Josep Maria Farràs, Ricard Gili, Dani Alonso, Juli Aymí... entre altres.
Carme Garrigó
Va estudiar a l'EsMuC amb Miquel Bernat i Georges-Ellie Octors. Va perfeccionar la seva formació instrumental amb Jean Geoffroy i Philippe Spiesser a França i posteriorment va cursar un màster a la UB. Va guanyar la medalla de bronze i el Premi especial de la crítica del cicle 'El primer Palau' l'any 2007, i el primer premi del V Concurs internacional de música de Les Corts l'any 2009.
En la seva vida artística ha tingut l'oportunitat d'investigar, de crear nou repertori, de participar en diversos festivals de música i dansa, de col·laborar amb altres àmbits artístics, d'estrenar repertoris de compositors actuals, i d'exportar música més enllà del nostre territori. Hi ha col·laborat com a freelance en la majoria d'orquestres i catalanes, i ha estat la primera dona música a la secció de percussió de la Banda Municipal de Barcelona, on hi ha treballat durant 18 anys.
Es dedica a la docència en diverses escoles de música des de l'any 2003, però és a l'Emmca on desenvolupa principalment la seva tasca docent des de la seva fundació l'any 2005 on és professora de percussió, steel drum, i de dos projectes de músiques urbanes.
Laura Guasteví
Nascuda a Maó (Menorca), obté el títol superior de fagot a l'ESMUC l'any 2008. Ha rebut classes d'Eduard Bazaco, Josep Borràs, Maria Crisol, Giorgio Mandolesi, David Tomàs i Salvador Sanchís. Col·labora molt activament en formacions catalanes com la Banda Municipal de Barcelona, OCIM de Menorca, OSV, OJCTLL, Novaria, Orquestra Simfònica de Sant Cugat, entre d'altres.
També és professora de fagot a l'Escola i Conservatori de Música de Vila-seca des del 2008. És llicenciada en Història de l'Art per la UB (2001) i té el 6è de GP de flauta de pla 66.
A l'EMMCA actualment és professora de fagot i coordinadora de l'àmbit de vent i percussió clàssica.
Francina Mercadal
Professora de Trombó, Bombardí i Big Band.
Graduada en Ensenyaments Superiors de Música (EAS) en l'especialitat d'Interpretació (Trombó) pel Conservatori Superior de Música del Liceu.
Compagina la seva tasca com a docent col·laborant activament en diverses orquestres del territori com OCIM (Orquestra de Cambra Illa de Menorca), OJC (Orquestra Julià Carbonell), FSF (Franz Schubert Filharmonia) entre d'altres. Així com en grups de música moderna i d'arrel com són l'OMAC (Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya), OJO (Original Jazz Orchestra).
Àngel Pereira
Professor de bateria.
Graduat superior en l’especialitat de bateria per l’ESMUC.
Ha estat guardonat amb el Premi Nacional d'Interpretació de Joventuts Musicals d’Espanya, el Premi Ciutat de Barcelona, el Premi Especial i el Premi al Millor Intèrpret de l'Associació de Músics de Jazz de Catalunya.
Ha col·laborat, entre d’altres, amb Tete Montoliu, J. A. Amargós, Tito Puente i John Shurman, i amb formacions com ara la Big Band de l’Aula de Música Moderna i Jazz i la del Taller de Músics.
Director del Festival Internacional de Percusión de los Pirineos. Director de Percumania. Director Curso Primavera Musical.
Dan Posen
Professor de trompeta.
Bachelor of Music de la Universitat de McGill, Montreal Canadà.
Col·labora amb diferents agrupacions musicals: Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Big Band Jazz Terrassa i el Dan Posen Trio.
Jazz manouche
Albert Bello
Graduat a l'Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu de Barcelona, Titulat Superior en Jazz per l'ESMUC, Màster Oficial en Investigació Musical a la UNIR.
Professionalment, ha combinat la seva tasca com a intèrpret, pedagog i dinamitzador cultural. És el creador i coordinador de l'àmbit de jazz manouche de l'EMMCA des dels seus inicis l'any 2006.
Ha actuat, impartit cursos i classes magistrals a sales, festivals, escoles i conservatoris d'arreu del món. Actualment, destaca la seva feina amb The Django Orchestra. És el director del Festival Django L'H i com a director artístic del Festival Django Liberchies, al poble de Bèlgica on va néixer Django Reinhardt.
Gemma Abrié
Gemma Abrié (Barcelona, 1984) és una de les veus del jazz català amb més trajectòria i solidesa, curiosa per definició i amb ganes de seguir creixent com a artista i persona. Cantant i cantora de vocació, compositora i contrabaixista a estones, té un llarg camí recorregut com a vocalista de nombroses formacions de jazz de Catalunya i França. Va pujar per primer cop a un escenari als 16 anys i des d’aleshores no n’ha tornat a baixar.
Graduada Superior en Cant Jazz i Música Moderna a l’ESMUC (2012), amb CUM Laude en el Projecte Final Wondering, actualment compagina l’activitat artística als escenaris amb la docència.
Tant com a cantant solista o com a corista, des dels 16 anys ha pogut col·laborar amb una llarga llista de músics que abarquen àmbits ben diferents, des del terreny del jazz fins al gospel, passant pel pop-rock, la música jamaicana o el soul, tot i que els darrers anys s’apropa a sonoritats mediterrànies.
Especialista en el rol de vocalista amb una Big Band, la seva versatilitat li ha permès col·laborar en projectes com a cantant – contrabaixista (WoM, Abrié Cordero Duo, Cece Gianotti, El Viatge de les Mans de Toni Xuclà i Clàudia Cabero) o com a vocalista de produccions musicals contemporànies amb poesia catalana (Els Fruits Saborosos o Nadal Big Band con Vicens Martín Dream Big Band, Bestiari de Pere IV amb ESMuC Jazz Project o el Bestiari de Josep Carner amb The New Catalan Ensemble).
Queralt Camps
Llicenciada en contrabaix clàssic al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, amb el contrabaix jazz com a segon instrument.
Porta vint anys d'experiència en la docència de la música, formant part de diverses escoles i projectes. Ha estat al capdavant de l'Escola municipal de Música de Llinars del Vallès, responsable de l'àrea de música moderna de l'Escola Municipal de Música de Sant Pere de Vilamajor, Microsons i actualment és la coordinadora del projecte de Jazz Manouche Fem Tàndem de l'EMMCA a l'escola Josep Janés de l'Hospitalet de Llobregat.
Com a intèrpret ha tingut ocasió de tocar amb els grans artistes de l'estil juntament amb l'Albert Bello trio. És una contrabaixista solvent en el camp del swing i el jazz tradicional, on ha tingut l'ocasió d'acompanyar artistes internacionals com Gene Connors, Carry Smith,Gunhild Carling, Charmin Michell, Adrian Cunningham, Dave Mitchell, i del territori comIgnasi Terrassa, Josep Maria Farràs, Ricard Gili, Dani Alonso, Juli Aymí... entre altres.
Carles Gutiérrez
Titulat Superior al Conservatori del Liceu en guitarra jazz, ha tingut com a mestres a Jordi Bonell, Dani Pérez i David Mengual entre d'altres.
És professor en l'Àmbit de Jazz Manouche de l'EMMCA des del 2019 impartint classes de guitarra, combos i del projecte Tàndem.
Combina la docència amb infinitat de projectes musicals com a intèrpret, compositor, arranjador o productor.
El 2022 publica el seu àlbum debut com a líder i compositor, Tot és ara. La culminació d'una profunda necessitat de mostrar l'autenticitat en una barreja que inclou el jazz, el pop, la música mediterrània i la música d'arrel.
Quim Martínez
Professor de guitarra manouche i combo jazz manouche.
Graduat en la primera promoció del Grau Professional de Jazz Manouche i estudiant de Pedagogia a l’Escola Superior de Música de Catalunya.
Ha estat alumne de grans intèrprets i pedagogs com Albert Bello, Sergi Vergés, Joan Sanmartí, entre d’altres.
Especialitzat en guitarra rítmica i d’acompanyament en agrupacions com Albert Bello Trio, Fapy Lafertin & Paulus Schäfer Quartet o The Django Orchestra.
Ha estat coordinador de les jams de jazz manouche de El Viejo Piano.
Joan Motera
Titulat Superior en Contrabaix Jazz per l'ESMUC. És professor de contrabaix i conjunt instrumental a l'EMMCA de l'Hospitalet dins de l'àmbit de Jazz Manouche i professor acompanyant dins del Trio de Jazz de l'ESMUC.
Com a intèrpret, ha col·laborat i compartit escenari amb gran quantitat de músics nacionals i internacionals dins de l'estil de Jazz, Jazz Manouche i d'altres estils com el Pop o la música d'autor. Aquestes col·laboracions l'han portat a participar a nombrosos Festivals de Jazz dins i fora d'Espanya.
Actualment, compagina la seva activitat com a professor a l'EMMCA de l'Hospitalet i a l'ESMUC amb la seva activitat com a músic intèrpret, acompanyant a diferents artistes i formacions de jazz d'arreu del país.
Valentí Moya
Titulat superior en guitarra jazz per l'ESMUC, Màster Oficial en Musicologia i Educació musical per la UAB i Màster de Formació del Professorat per la UB. Professor a l´EMMCA des de 2008, és un dels guitarristes, compositors, productors i docents referents del jazz manouche i guitarra moderna al nostre país. Com a intèrpret destaca la seva feina amb Les Deux Guitares Trio (membre fundador), La Pompe Ignition Project (amb Ivan Kovacevic i Biel Ballester), Joan Pau Cumellas & Valentí Moya "Quartet", Gypsy Vampers, Gustav Lundgren Trio i Valentí Moya Trio amb qui ha publicat fins avui 4 discos, col·laboracions i obtingut diferents premis i reconeixement entre altres del mateix fill de Thelonious Monk pel disc Valentí Moya Meets Monk (Jazz Manouche Connection) com a un dels tributs a Monk més originals. Dins l´estil de la guitarra moderna destaca la seva darrera producció del disc "Baggage" de Joan Pau Cumellas, on també és el guitarrista, arranjador i compositor. Com a compositor presenta el seu catàleg de creació pròpia i moltes aparicions en Django Festival (disc anual internacional homenatge a Django, Hot Club Records). Actualment, compagina la docència amb l'activitat musical i recerca.
Laura Pacios
Big band
Víctor Bausà
Saxofonista, flautista, clarinetista, arranjador i productor habitual de l'escena barcelonina. Llicenciat en Musicologia per la UAB i titulat com a professor de Saxòfon pel Conservatori de Badalona. Actualment, és el coordinador de l'àmbit De Big Band a l'EMMCA.
Com a arranjador, intèrpret o productor ha tingut l'oportunitat de girar i gravar amb artistes com Eddie Floyd, Donovan Leitch, Rapsusklei, Neville Staples o Maria Joâo entre altres. Ha participat en diversos formats televisius, on ha produït i ha compost diverses sintonies, destacant la seva direcció de la Banda de la Marató de TV3 el 2011 i 2012. Des de 2017 organitza i dirigeix el Festival Meeec, dedicat a les arts urbanes i de carrer.
Agustí Martínez
Profesor de saxofón, clarinete, conjunto instrumental y formación complementaría.
Titulado superior en jazz miedo el EsMUC. Soundpainter.
Especialista en músicas improvisadas e improvisación dirigida. Ha sido profesor en el ESEM-Taller de Músicos y profesor invitado en el posgrado de Improvisación en el EsMUC.
Ha creado un buen manojo de proyectos de creación comunitaria cono alumnado de primaria y secundaría.
Coordina el espacio de música experimental Tepekalesound.
Joan Jesús Caro
Professor de teclat i Big Band.
Graduat superior en piano jazz per l’ESMUC i Mestre Especialista en Educació Musical per la UAB.
Raúl Juan García
Estudia Composició i Orquestració a l’ESMUC.
Compagina la seva tasca docent amb diverses feines com a productor, arranjador i intèrpret.
Co-fundador del laboratori sonor LavLab, juntament amb Miqui Puig, un espai de creació musical que oscil.la entre la tecnología més clàssica i analógica i els recursos més a l’avantguarda del sector.
Ha girat com a músic de directe amb diverses formacions. The Mamzelles, The Free Fall Band, Andreu Rifé, Amaia, Joana Serrat o Miqui Puig en són alguns exemples.
Climent Lanaspa
Cap de l'equip docent de pop-rock.
Professor de baix elèctric i conjunt instrumental.
Titulat Superior de Música, especialitat Jazz pel Conservatori del Liceu.
En els escenaris toca amb Eduard de Negri, VerdCel, Onangel, Jazz Cousteau, Rusc project, Andreu Rifé, Pere Vilanova, Janio Marti, etc.
Francina Mercadal
Professora de Trombó, Bombardí i Big Band.
Graduada en Ensenyaments Superiors de Música (EAS) en l'especialitat d'Interpretació (Trombó) pel Conservatori Superior de Música del Liceu.
Compagina la seva tasca com a docent col·laborant activament en diverses orquestres del territori com OCIM (Orquestra de Cambra Illa de Menorca), OJC (Orquestra Julià Carbonell), FSF (Franz Schubert Filharmonia) entre d'altres. Així com en grups de música moderna i d'arrel com són l'OMAC (Orquestra de Músiques d'Arrel de Catalunya), OJO (Original Jazz Orchestra).
Valentí Moya
Titulat superior en guitarra jazz per l'ESMUC, Màster Oficial en Musicologia i Educació musical per la UAB i Màster de Formació del Professorat per la UB. Professor a l´EMMCA des de 2008, és un dels guitarristes, compositors, productors i docents referents del jazz manouche i guitarra moderna al nostre país. Com a intèrpret destaca la seva feina amb Les Deux Guitares Trio (membre fundador), La Pompe Ignition Project (amb Ivan Kovacevic i Biel Ballester), Joan Pau Cumellas & Valentí Moya "Quartet", Gypsy Vampers, Gustav Lundgren Trio i Valentí Moya Trio amb qui ha publicat fins avui 4 discos, col·laboracions i obtingut diferents premis i reconeixement entre altres del mateix fill de Thelonious Monk pel disc Valentí Moya Meets Monk (Jazz Manouche Connection) com a un dels tributs a Monk més originals. Dins l´estil de la guitarra moderna destaca la seva darrera producció del disc "Baggage" de Joan Pau Cumellas, on també és el guitarrista, arranjador i compositor. Com a compositor presenta el seu catàleg de creació pròpia i moltes aparicions en Django Festival (disc anual internacional homenatge a Django, Hot Club Records). Actualment, compagina la docència amb l'activitat musical i recerca.
Àngel Pereira
Professor de bateria.
Graduat superior en l’especialitat de bateria per l’ESMUC.
Ha estat guardonat amb el Premi Nacional d'Interpretació de Joventuts Musicals d’Espanya, el Premi Ciutat de Barcelona, el Premi Especial i el Premi al Millor Intèrpret de l'Associació de Músics de Jazz de Catalunya.
Ha col·laborat, entre d’altres, amb Tete Montoliu, J. A. Amargós, Tito Puente i John Shurman, i amb formacions com ara la Big Band de l’Aula de Música Moderna i Jazz i la del Taller de Músics.
Director del Festival Internacional de Percusión de los Pirineos. Director de Percumania. Director Curso Primavera Musical.
Dan Posen
Professor de trompeta.
Bachelor of Music de la Universitat de McGill, Montreal Canadà.
Col·labora amb diferents agrupacions musicals: Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Big Band Jazz Terrassa i el Dan Posen Trio.
Pop Rock
Climent Lanaspa
Cap de l'equip docent de pop-rock.
Professor de baix elèctric i conjunt instrumental.
Titulat Superior de Música, especialitat Jazz pel Conservatori del Liceu.
En els escenaris toca amb Eduard de Negri, VerdCel, Onangel, Jazz Cousteau, Rusc project, Andreu Rifé, Pere Vilanova, Janio Marti, etc.
Gemma Abrié
Gemma Abrié (Barcelona, 1984) és una de les veus del jazz català amb més trajectòria i solidesa, curiosa per definició i amb ganes de seguir creixent com a artista i persona. Cantant i cantora de vocació, compositora i contrabaixista a estones, té un llarg camí recorregut com a vocalista de nombroses formacions de jazz de Catalunya i França. Va pujar per primer cop a un escenari als 16 anys i des d’aleshores no n’ha tornat a baixar.
Graduada Superior en Cant Jazz i Música Moderna a l’ESMUC (2012), amb CUM Laude en el Projecte Final Wondering, actualment compagina l’activitat artística als escenaris amb la docència.
Tant com a cantant solista o com a corista, des dels 16 anys ha pogut col·laborar amb una llarga llista de músics que abarquen àmbits ben diferents, des del terreny del jazz fins al gospel, passant pel pop-rock, la música jamaicana o el soul, tot i que els darrers anys s’apropa a sonoritats mediterrànies.
Especialista en el rol de vocalista amb una Big Band, la seva versatilitat li ha permès col·laborar en projectes com a cantant – contrabaixista (WoM, Abrié Cordero Duo, Cece Gianotti, El Viatge de les Mans de Toni Xuclà i Clàudia Cabero) o com a vocalista de produccions musicals contemporànies amb poesia catalana (Els Fruits Saborosos o Nadal Big Band con Vicens Martín Dream Big Band, Bestiari de Pere IV amb ESMuC Jazz Project o el Bestiari de Josep Carner amb The New Catalan Ensemble).
Joan Jesús Caro
Professor de teclat i Big Band.
Graduat superior en piano jazz per l’ESMUC i Mestre Especialista en Educació Musical per la UAB.
Eugeni Corchero
Músic amb una sòlida formació acadèmica en l'àmbit del rock, les músiques urbanes i les noves tendències. Ha obtingut el Títol Superior de Música en l'itinerari d'Interpretació, especialitat de Teclat, a l'ESM Jam Session de Barcelona. A més, treballa com a professor de música en diverses escoles, impartint classes de teclat, combo, llenguatge, producció musical i tecnologia. També ha realitzat masterclasses i té coneixements en programari musical i d'edició i post-producció d'imatge i vídeo. Així mateix, ha col·laborat amb diversos artistes i grups musicals, com Antonio Orozco, Regresión, Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien i The Sugar Kram, entre altres. La seva versatilitat com a teclista i baixista li ha permès actuar en sales i festivals d'Espanya i Suècia.
Raúl Juan García
Estudia Composició i Orquestració a l’ESMUC.
Compagina la seva tasca docent amb diverses feines com a productor, arranjador i intèrpret.
Co-fundador del laboratori sonor LavLab, juntament amb Miqui Puig, un espai de creació musical que oscil.la entre la tecnología més clàssica i analógica i els recursos més a l’avantguarda del sector.
Ha girat com a músic de directe amb diverses formacions. The Mamzelles, The Free Fall Band, Andreu Rifé, Amaia, Joana Serrat o Miqui Puig en són alguns exemples.
Valentí Moya
Titulat superior en guitarra jazz per l'ESMUC, Màster Oficial en Musicologia i Educació musical per la UAB i Màster de Formació del Professorat per la UB. Professor a l´EMMCA des de 2008, és un dels guitarristes, compositors, productors i docents referents del jazz manouche i guitarra moderna al nostre país. Com a intèrpret destaca la seva feina amb Les Deux Guitares Trio (membre fundador), La Pompe Ignition Project (amb Ivan Kovacevic i Biel Ballester), Joan Pau Cumellas & Valentí Moya "Quartet", Gypsy Vampers, Gustav Lundgren Trio i Valentí Moya Trio amb qui ha publicat fins avui 4 discos, col·laboracions i obtingut diferents premis i reconeixement entre altres del mateix fill de Thelonious Monk pel disc Valentí Moya Meets Monk (Jazz Manouche Connection) com a un dels tributs a Monk més originals. Dins l´estil de la guitarra moderna destaca la seva darrera producció del disc "Baggage" de Joan Pau Cumellas, on també és el guitarrista, arranjador i compositor. Com a compositor presenta el seu catàleg de creació pròpia i moltes aparicions en Django Festival (disc anual internacional homenatge a Django, Hot Club Records). Actualment, compagina la docència amb l'activitat musical i recerca.
Àngel Pereira
Professor de bateria.
Graduat superior en l’especialitat de bateria per l’ESMUC.
Ha estat guardonat amb el Premi Nacional d'Interpretació de Joventuts Musicals d’Espanya, el Premi Ciutat de Barcelona, el Premi Especial i el Premi al Millor Intèrpret de l'Associació de Músics de Jazz de Catalunya.
Ha col·laborat, entre d’altres, amb Tete Montoliu, J. A. Amargós, Tito Puente i John Shurman, i amb formacions com ara la Big Band de l’Aula de Música Moderna i Jazz i la del Taller de Músics.
Director del Festival Internacional de Percusión de los Pirineos. Director de Percumania. Director Curso Primavera Musical.
Pau Romero
Arts escèniques
Gemma Deusedas
Llicenciada en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre, Postgrau en pedagogia teatral a l'Institut del Teatre, formació en Dramatúrgia a l'Obrador de la Sala Beckett.
En televisió, l'hem vist a Polònia (TV3); Mire usté (A3); com si fos ahir (TV3) i Temps de silenci (TV3).
En Teatre ha participat en més d'una vintena d'espectacles, entre els quals destaquen Qui a casa torna (H. Pinter) al Teatre Gaudí; Brossa enrabiat, Espai Brossa; es fa fosc (Jordi Centelles) Sala Flyhard; CaRRoussel coproducció del Festival GREC 15; Caiguda lliure (Jordi Centelles) Obrador de la Sala Beckett i Àtic 22 i Un refugi a les rocoses, Sala Versus Teatre. També ha format part de Gataro, Cia resident de l'Almeria Teatre, on ha participat a UBÚadella; El càntir trencat (Von Kleist); Invasió subtil i altres contes (Pere Calders); res de nou (Lluís Anton Baulenas); El casament dels Petitburgesos (Brecht) i Los sueños de mi prima Aurelia (Lorca). Tots ells dirigits per Víctor Álvaro.
El 2001 crea el projecte, Buganvilia Creacions Artístiques, que compagina la pedagogia teatral i la producció d'espectacles i esdeveniments. Desenvolupa un programa de formació teatral que aplica a diferents centres d'ensenyament, tallers i màster classes, col·laborant, entre d'altres, amb la UB, la UPC, l'Aquàrium de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, Fundació Pere Tarrés, Fundació Pere Closa o l'escola Memory de Teatre Musical.
Des del 2015 és professora d'Interpretació i Coordinadora d'Arts Escèniques a l'EMMCA.
Sandra Anglès
Professora de teatre i secretària acadèmica de l'EMMCA. Graduada en art dramàtic per l’Escola d’Actor a Estudis Escènics El Timbal, en tècnica i expressió de la veu a l'Institut del Teatre. Graduada en Estudis literaris a la facultat de filologia i comunicació de la Universitat de Barcelona. Màster avançat en estudis teatrals per la Universitat Internacional de La Rioja. Forma part del Laboratorio Internazionale di Commedia dell'arte a Veneziainscena. Ha cursat postgrau de l'actor cinematogràfic amb Joaquim Oristrell. Màster d'interpretació avançada amb tècnica CODA, per Fausto Carrillo i Ricard Boluda. Cinema amb Esteve Rovira i Pep Armengol. I d'altres cursos per complementar la seva formació.
Com a actriu ha treballat en teatre, cinema, ràdio, doblatge i televisió. En pedagogia teatral ha donat classes a diverses escoles públiques i centres culturals de Barcelona i a Estudis Escènics El Timbal. També en projectes educatius de pla d’entorn a L’Hospitalet de Llobregat, al Centre obert de La Mina, i amb el projecte Teatre Participatiu Antiracista de P11 Cultura en Acció.
Viviane de Morae Calvitti
Nascuda a São Paulo, Brasil, a la mateixa metròpoli es forma en diverses tècniques de dansa: clàssica, moderna, jazz i contemporani.El 1991 es trasllada a Barcelona i des de llavors col·labora com a ballarina intèrpret a diverses Cies professionals, com 'L'anònima Imperial', 'Mudances', 'Danat Dansa', 'Nats Nus', 'Comediants' i 'Senza Tempo', entre altres, ballant per Europa, Amèrica i Àsia.
Ha coreografiat per a espectacles de teatre i música, per a esdeveniments a la ciutat de Barcelona, ??per a espots de publicitat, per a Cies de teatre i dansa de carrer i ha realitzat espectacles de creació pròpia. El seu treball sempre ha estat connectat amb el cos, tant en la interpretació, investigació i improvisació, com també en altres àmbits de la salut, com la tècnica del Ioga, tècnica Alexander i teràpies manuals.
Paral·lelament, ha investigat i s'ha desenvolupat en el terreny pedagògic, impartint diferents tipus de tècniques a diversos col·lectius de diferents edats a escoles de dansa com El Timbal, Varium, La Poderosa, La Caldera, Tragant Dansa, La Piconera, IE Gornal, L 'Estel Can Bori i Emmca.En altres àmbits, dissenya i duu a terme vestuaris per a espectacles de diferents formats i és sòcia del projecte 'Tina', sorgit de la necessitat de cuidar l'aigua i el medi ambient i frenar el consum del plàstic.
Helga Carafí
Graduada a l'Institut del Teatre de Barcelona de dansa espanyola i flamenc, el 1997. Titulació de Techer KeepMovingmethod 2018, per desenvolupar la consciència creativa en acció. Forma part de la companyia Arca i Cia Trinas. Durant vint anys forma part i creix professionalment a la companyia Increpación Danza. Actuen a 25 països i 4 continents. S'especialitza en dansa-teatre amb Mercedes Boronat, forma part de la producció Butterfly.
Entrant en l'univers del clown, el teatre, el contemporani i el flamenc, desenvolupa la creativitat en les diferents arts escèniques en pedagogia i interpretació.
Jose Pérez
Llicenciat en art Dramàtic a l'Institut del Teatre, format al programa de Tècnica Meisner de Javier Galitó-Cava i en Tècnica d'Improvisació amb Planeta Impro. S'ha format entre d'altres amb Andrés Lima, Anne Dennis o Thèatre de Mouvement. Ha treballat com a actor en teatre cinema i televisió. Algunes de les seves darreres feines són, "Com si fos ahir" a Televisió de Catalunya, "Mira lo que has hecho" a Movistar, "Tu también lo harías" a Netflix, "Malnazidos" de Mediaset. És membre fundador de la companyia Impro Barcelona.
Educació musical primerenca i musicoteràpia
Maria Salat
És graduada per l’ESMUC en el Títol Superior de Música en l’especialitat de Pedagogia (2020), i titulada en el Màster oficial en Recerca musical (2021) de la mateixa institució. Combina la seva feina en educació musical (EMMCA; formadora al projecte “En Directe”–Consorci d’Educació de Barcelona) amb activitat professional com a intèrpret de clarinet. Arran del seu interès en feminisme i en la vinculació de l’educació musical amb la societat, també ha participat a l’ESMUC en actes i xerrades d’aquesta temàtica, i hi ha col·laborat com a convidada a l’assignatura de Seminari de Didàctica.
Mònica Peig
Diplomada en Magisteri Musical (UAB), llicenciada en Psicopedagogia (UB) i Màster en Musicoteràpia (UPF). Musicoterapeuta acreditada i reconeguda a Catalunya i a Espanya. Membre de la Junta de l’Associació Catalana de Musicoteràpia (ACMT).
Ha treballat a diferents hospitals especialitzats en pediatria a través de l’Associació Ressò de Musicoteràpia, a Nexe Fundació i també com a docent en l’especialitat de piano.
Vinculada al món coral com a cantaire i directora, desenvolupa també tasques d’organització i gestió a les diferents entitats on participa a la ciutat de l’Hospitalet: Coral Infantil Els Matiners, Cor de Nit, Coral Xalesta, Setmana de Cant Coral de l’Hospitalet.
Actualment és musicoterapeuta i coordinadora del mateix àmbit a l’EMMCA, compaginant aquesta tasca amb la docència en l’àmbit dels conjunts vocals.
Marcos Rodríguez
Musicoterapeuta professional amb el Màster de la Universitat Pompeu Fabra, especialitzat en salut mental, gent gran, educació especial, família i joves en perill d'exclusió social. Combina la seva carrera professional amb classes de guitarra en diversos centres educatius. Ha col·laborat en diferents projectes com a la ColorsBand. Assistent de seminaris de música, improvisació i metodologies de treball per obtenir diferents tècniques i recursos a implementar. Alguns dels centres o entitats on ha treballat o treballa actualment, són l'UEN (Centre de rehabilitació neurològica), ArtTransforma, Nexe Fundació, Centre Aviparc o Fundació Uszheimer.
Eugènia Tort
Nascuda a Barcelona, estudia música des dels 4 anys. Es titula en el grau professional de violí i percussió al conservatori professional de música de Barcelona i, més tard, en el grau superior de pedagogia musical, en l’especialitat de violí, a l’Esmuc. També té formació de cant, piano, flauta i guitarra. Ha sigut membre de diferents orquestres simfòniques i corals del país, així com dirigit diferents corals infantils.
Paral·lelament, realitza els seus estudis en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i posteriorment s’especialitza en Neuropsicologia a la UOC.
Des del 2013, s’especialitza en música i primera infància, amb formacions en els mètodes Gordon, Orff, Dalcroze i Kódaly.
Així mateix, participa regularment en diferents formacions d’altres àmbits musicals, sobretot en música tradicional i projectes de cantautors del país.
És professora i pedagoga de violí, de sensibilització musical, llenguatge musical i conjunt instrumental i orff a diferents escoles de Barcelona, així com pedagoga, coordinadora i formadora de tallers de Música per a nadons.
Educació artística primerenca i en família
Maria Salat
És graduada per l’ESMUC en el Títol Superior de Música en l’especialitat de Pedagogia (2020), i titulada en el Màster oficial en Recerca musical (2021) de la mateixa institució. Combina la seva feina en educació musical (EMMCA; formadora al projecte “En Directe”–Consorci d’Educació de Barcelona) amb activitat professional com a intèrpret de clarinet. Arran del seu interès en feminisme i en la vinculació de l’educació musical amb la societat, també ha participat a l’ESMUC en actes i xerrades d’aquesta temàtica, i hi ha col·laborat com a convidada a l’assignatura de Seminari de Didàctica.
Gemma Deusedas
Llicenciada en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre, Postgrau en pedagogia teatral a l'Institut del Teatre, formació en Dramatúrgia a l'Obrador de la Sala Beckett.
En televisió, l'hem vist a Polònia (TV3); Mire usté (A3); com si fos ahir (TV3) i Temps de silenci (TV3).
En Teatre ha participat en més d'una vintena d'espectacles, entre els quals destaquen Qui a casa torna (H. Pinter) al Teatre Gaudí; Brossa enrabiat, Espai Brossa; es fa fosc (Jordi Centelles) Sala Flyhard; CaRRoussel coproducció del Festival GREC 15; Caiguda lliure (Jordi Centelles) Obrador de la Sala Beckett i Àtic 22 i Un refugi a les rocoses, Sala Versus Teatre. També ha format part de Gataro, Cia resident de l'Almeria Teatre, on ha participat a UBÚadella; El càntir trencat (Von Kleist); Invasió subtil i altres contes (Pere Calders); res de nou (Lluís Anton Baulenas); El casament dels Petitburgesos (Brecht) i Los sueños de mi prima Aurelia (Lorca). Tots ells dirigits per Víctor Álvaro.
El 2001 crea el projecte, Buganvilia Creacions Artístiques, que compagina la pedagogia teatral i la producció d'espectacles i esdeveniments. Desenvolupa un programa de formació teatral que aplica a diferents centres d'ensenyament, tallers i màster classes, col·laborant, entre d'altres, amb la UB, la UPC, l'Aquàrium de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, Fundació Pere Tarrés, Fundació Pere Closa o l'escola Memory de Teatre Musical.
Des del 2015 és professora d'Interpretació i Coordinadora d'Arts Escèniques a l'EMMCA.
Sandra Anglès
Professora de teatre i secretària acadèmica de l'EMMCA. Graduada en art dramàtic per l’Escola d’Actor a Estudis Escènics El Timbal, en tècnica i expressió de la veu a l'Institut del Teatre. Graduada en Estudis literaris a la facultat de filologia i comunicació de la Universitat de Barcelona. Màster avançat en estudis teatrals per la Universitat Internacional de La Rioja. Forma part del Laboratorio Internazionale di Commedia dell'arte a Veneziainscena. Ha cursat postgrau de l'actor cinematogràfic amb Joaquim Oristrell. Màster d'interpretació avançada amb tècnica CODA, per Fausto Carrillo i Ricard Boluda. Cinema amb Esteve Rovira i Pep Armengol. I d'altres cursos per complementar la seva formació.
Com a actriu ha treballat en teatre, cinema, ràdio, doblatge i televisió. En pedagogia teatral ha donat classes a diverses escoles públiques i centres culturals de Barcelona i a Estudis Escènics El Timbal. També en projectes educatius de pla d’entorn a L’Hospitalet de Llobregat, al Centre obert de La Mina, i amb el projecte Teatre Participatiu Antiracista de P11 Cultura en Acció.
Mònica Peig
Diplomada en Magisteri Musical (UAB), llicenciada en Psicopedagogia (UB) i Màster en Musicoteràpia (UPF). Musicoterapeuta acreditada i reconeguda a Catalunya i a Espanya. Membre de la Junta de l’Associació Catalana de Musicoteràpia (ACMT).
Ha treballat a diferents hospitals especialitzats en pediatria a través de l’Associació Ressò de Musicoteràpia, a Nexe Fundació i també com a docent en l’especialitat de piano.
Vinculada al món coral com a cantaire i directora, desenvolupa també tasques d’organització i gestió a les diferents entitats on participa a la ciutat de l’Hospitalet: Coral Infantil Els Matiners, Cor de Nit, Coral Xalesta, Setmana de Cant Coral de l’Hospitalet.
Actualment és musicoterapeuta i coordinadora del mateix àmbit a l’EMMCA, compaginant aquesta tasca amb la docència en l’àmbit dels conjunts vocals.
Eugènia Tort
Nascuda a Barcelona, estudia música des dels 4 anys. Es titula en el grau professional de violí i percussió al conservatori professional de música de Barcelona i, més tard, en el grau superior de pedagogia musical, en l’especialitat de violí, a l’Esmuc. També té formació de cant, piano, flauta i guitarra. Ha sigut membre de diferents orquestres simfòniques i corals del país, així com dirigit diferents corals infantils.
Paral·lelament, realitza els seus estudis en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i posteriorment s’especialitza en Neuropsicologia a la UOC.
Des del 2013, s’especialitza en música i primera infància, amb formacions en els mètodes Gordon, Orff, Dalcroze i Kódaly.
Així mateix, participa regularment en diferents formacions d’altres àmbits musicals, sobretot en música tradicional i projectes de cantautors del país.
És professora i pedagoga de violí, de sensibilització musical, llenguatge musical i conjunt instrumental i orff a diferents escoles de Barcelona, així com pedagoga, coordinadora i formadora de tallers de Música per a nadons.
Grau professional
Gemma Abrié
Gemma Abrié (Barcelona, 1984) és una de les veus del jazz català amb més trajectòria i solidesa, curiosa per definició i amb ganes de seguir creixent com a artista i persona. Cantant i cantora de vocació, compositora i contrabaixista a estones, té un llarg camí recorregut com a vocalista de nombroses formacions de jazz de Catalunya i França. Va pujar per primer cop a un escenari als 16 anys i des d’aleshores no n’ha tornat a baixar.
Graduada Superior en Cant Jazz i Música Moderna a l’ESMUC (2012), amb CUM Laude en el Projecte Final Wondering, actualment compagina l’activitat artística als escenaris amb la docència.
Tant com a cantant solista o com a corista, des dels 16 anys ha pogut col·laborar amb una llarga llista de músics que abarquen àmbits ben diferents, des del terreny del jazz fins al gospel, passant pel pop-rock, la música jamaicana o el soul, tot i que els darrers anys s’apropa a sonoritats mediterrànies.
Especialista en el rol de vocalista amb una Big Band, la seva versatilitat li ha permès col·laborar en projectes com a cantant – contrabaixista (WoM, Abrié Cordero Duo, Cece Gianotti, El Viatge de les Mans de Toni Xuclà i Clàudia Cabero) o com a vocalista de produccions musicals contemporànies amb poesia catalana (Els Fruits Saborosos o Nadal Big Band con Vicens Martín Dream Big Band, Bestiari de Pere IV amb ESMuC Jazz Project o el Bestiari de Josep Carner amb The New Catalan Ensemble).
Albert Bello
Graduat a l'Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu de Barcelona, Titulat Superior en Jazz per l'ESMUC, Màster Oficial en Investigació Musical a la UNIR.
Professionalment, ha combinat la seva tasca com a intèrpret, pedagog i dinamitzador cultural. És el creador i coordinador de l'àmbit de jazz manouche de l'EMMCA des dels seus inicis l'any 2006.
Ha actuat, impartit cursos i classes magistrals a sales, festivals, escoles i conservatoris d'arreu del món. Actualment, destaca la seva feina amb The Django Orchestra. És el director del Festival Django L'H i com a director artístic del Festival Django Liberchies, al poble de Bèlgica on va néixer Django Reinhardt.
Joan Jesús Caro
Professor de teclat i Big Band.
Graduat superior en piano jazz per l’ESMUC i Mestre Especialista en Educació Musical per la UAB.
Climent Lanaspa
Cap de l'equip docent de pop-rock.
Professor de baix elèctric i conjunt instrumental.
Titulat Superior de Música, especialitat Jazz pel Conservatori del Liceu.
En els escenaris toca amb Eduard de Negri, VerdCel, Onangel, Jazz Cousteau, Rusc project, Andreu Rifé, Pere Vilanova, Janio Marti, etc.
Agustí Martínez
Profesor de saxofón, clarinete, conjunto instrumental y formación complementaría.
Titulado superior en jazz miedo el EsMUC. Soundpainter.
Especialista en músicas improvisadas e improvisación dirigida. Ha sido profesor en el ESEM-Taller de Músicos y profesor invitado en el posgrado de Improvisación en el EsMUC.
Ha creado un buen manojo de proyectos de creación comunitaria cono alumnado de primaria y secundaría.
Coordina el espacio de música experimental Tepekalesound.
Joan Motera
Titulat Superior en Contrabaix Jazz per l'ESMUC. És professor de contrabaix i conjunt instrumental a l'EMMCA de l'Hospitalet dins de l'àmbit de Jazz Manouche i professor acompanyant dins del Trio de Jazz de l'ESMUC.
Com a intèrpret, ha col·laborat i compartit escenari amb gran quantitat de músics nacionals i internacionals dins de l'estil de Jazz, Jazz Manouche i d'altres estils com el Pop o la música d'autor. Aquestes col·laboracions l'han portat a participar a nombrosos Festivals de Jazz dins i fora d'Espanya.
Actualment, compagina la seva activitat com a professor a l'EMMCA de l'Hospitalet i a l'ESMUC amb la seva activitat com a músic intèrpret, acompanyant a diferents artistes i formacions de jazz d'arreu del país.
Àngel Pereira
Professor de bateria.
Graduat superior en l’especialitat de bateria per l’ESMUC.
Ha estat guardonat amb el Premi Nacional d'Interpretació de Joventuts Musicals d’Espanya, el Premi Ciutat de Barcelona, el Premi Especial i el Premi al Millor Intèrpret de l'Associació de Músics de Jazz de Catalunya.
Ha col·laborat, entre d’altres, amb Tete Montoliu, J. A. Amargós, Tito Puente i John Shurman, i amb formacions com ara la Big Band de l’Aula de Música Moderna i Jazz i la del Taller de Músics.
Director del Festival Internacional de Percusión de los Pirineos. Director de Percumania. Director Curso Primavera Musical.
Pau Romero